Göztepe'de Ali Kuçik ve Furkan çıldırttı

  Transfer çalışmalarını sürdüren Göztepe’de 2'nci Lig’de oynamayı düşünmediklerini ve ayrılmak istediklerini bildiren Ali Kuçik ile Furkan, yöneticileri çılgına çevirdi.

  Haber yollanmasına rağmen görüşmeye gelmeyen iki futbolcu telefonlara da çıkmazken, menajerleri Batur Altıparmak ise üç kez söz vermesine rağmen mazeret bildirerek yönetimle bir araya gelmedi. Beşiktaş’tan 275’er bin TL ödenerek alınan ikiliden Ali Kuçik’e 350, Furkan’a 300 bin TL bonservis bedeli biçen yönetim, bu oyunculardan alacaklarını silmelerini isteyecek. Veli’den 250, Ramazan, Dilaver, Ergin’den 200, Ferhat, Kazım ve Orhan’dan 150’şer bin TL bonservis ücreti isteyen yönetim, bazı oyunculara iyi niyet indirimi yapacak.

  Futbol direktörü Özgür Zengin, "Örneğin, şanssız bir sezon geçiren kaleci Ferhat’a alacaklarına karşılık bonservisini verebiliriz. Dilaver’i kalması için iknaya çalışıyoruz. Ama Ramazan, Orhan, Ali Kuçik ve Furkan’da iyi niyet yok. Göztepe’de oynamak için yarış var. Kimse kulüpten büyük değil. Gitmek isteyen şartları yerine getirerek gider. Onlarsız da şampiyon oluruz" dedi.

GÜNEY GÖZTEPE'DE

  Göztepe, bu arada Hatayspor’un başarılı sol kanat oyuncusu Güney Atılgan’la kesin anlaşmaya vardı. 25 yaşındaki futbolcunun önümüzdeki günlerde imzaya geleceği bildirilirken yönetimin Hatayspor’a bonservis ücreti vereceği öğrenildi. Güney’in dışında 4 futbolcuyla daha kesin olarak anlaşmaya vardıklarını belirten Futbol Direktörü Özgür Zengin, "İsimleri cuma günü açıklayacağız" diye konuştu.