Altınordu altın buldu

Transferde dikkatli adımlarla ilerleyen Altınordu, 3. Lig 3. Grup’un gol kralı Kocalisporlu Doğan Karakauş’un ardından Oyak Renault’un 19 yaşındaki iki genç yıldızı Erce Kardeşler ve Mert Hakan Yandaş ile dörder yıllık sözleşme imzaladı.

1994 Çanakkale doğumlu genç kaleci Erce Kardeşler, Bursaspor ve Çanakkale’nin ardından geçen sezon Oyak Renault forması giydi. Bursa Güvenspor’da yetişen genç orta saha oyuncusu Mert Hakan Yandaş ise geçen sezon Oyak Renault’ta 17 maçta görev alıp 1 gol, 3 asist yaptı. İki oyuncu kariyer planlamaları açısında Altınordu’yu tercih ettiklerini söyleyerek, “Gençlere önem veren, bizleri yepyeni bir geleceğe taşımaya çalışan bir kulüpte forma giymek bizleri mutlu edecek” dedi.

Altınordu Futbol Direktörü Murat Dizdar ise iki oyuncunun transferini geleceğe dönük bir adım olarak niteleyerek, “Erce ve Mert, oyuncu izleme bölümümüz tarafından uzun süredir takip edilen isimler. İki oyuncu da gelecekleri açısından en doğru kararı verdiler. Doğru bir planlama sayesinde Ozan Sol ve Halil İbrahim Tuna’nın kısa sürede geldikleri nokta ortada. Erce ve Mert de burada kendilerini geliştirecekler ve yepyeni bir geleceğe doğru adım atacaklar” dedi.