O iddiayı kesin bir dille yalanladı

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, "Bakanlar Kurulu’nu terk ettiğim, bakanlıktan ve partiden istifa ettiğim iddiaları tamamen asılsızdır" dedi.

Arınç, ''Bu haber Gezi Parkı olayları süresince basının bir bölümünde ısrarla gündemde tutulan senaryonun devamıdır'' diye konuştu.

Sosyal medyadaki hesabından açıklama yapan Bülent Arınç, konuyla ilgili bir gazetedeki haberin asılsız olduğunu belirterek, "Haber, üzülerek belirteyim ki iyi niyet ürünü de değildir. Ayrıca bu haber, Gezi Parkı olayları süresince basının bir bölümünde ısrarla gündemde tutulan bir senaryonun da devamıdır. Bakanlar Kurulu’nu terk ettiğim, hem bakanlıktan hem partiden istifa ettiğim, bakan arkadaşlarımın beni ikna etmeye çalıştığı; Sayın Cumhurbaşkanımızın devreye girerek istifadan geri döndürdüğü iddiası tamamen asılsızdır. Sn.Başbakanımızı yalnızlaştırmayı ve kötü göstermeyi, partimizi parçalamayı amaçlayan bu kirli senaryonun hiçbir tesiri ve anlamı yoktur. Büyük Türkiye hayalimizin önüne geçmek için karşı karşıya kaldığımız tüm oyunları, senaryoları ve düzenleri milletimizin desteği ve Allah’ın yardımıyla tek tek aşıyoruz ve aşmaya devam edeceğiz. Kimsenin bizim kardeşliğimizi, iç huzurumuzu, birlikteliğimizi bozmaya gücü yetmeyecektir" ifadelerini kullandı.