İnegölspor kaleyi sağlama aldı

   Bordo-beyazlı ekip, geçtiğimiz sezon aynı grupta mücadele verdiği Bayrampaşaspor’un kalecisi Hamdi Tevfik Altıok’u kadrosuna dahil etti. İnegölspor Tesisleri’nde düzenlenen imza töreninde deneyimli file bekçisi ile 2 yıllık sözleşme imzalanırken, önümüzdeki yıl güçlü bir takım kurmak için dış transfer çalışmalarına başladıklarını ifade eden Kulüp Başkanı İlhan Korkmaz, “Önümüzdeki yıl oluşturmayı düşündüğümüz güçlü ve başarılı İnegölspor kadrosuna bugün dost ve kardeş camiamız olan Bayrampaşaspor’da çok güzel bir sezon geçirmiş olan kalecimiz Hamdi Tevfik Altıok’la 2 yıllık sözleşme imzaladık.

  Cenab-ı Allah ona da bize de hayırlı olmasını nasip etsin ve kendisine kazasız, belasız, sakatsız bir sezon geçirmesini diliyorum. Tevfik kardeşimiz rekabete açık bir kardeşimiz. İnşallah kalemizi güvenli ellere teslim edeceğiz. Bunlardan bir tanesi de Tevfik, ona başarılar diliyorum. Bizleri de tercih ettiği için gerçekten mutluyuz. İnşallah hep birlikte güzel günler yaşarız” dedi.

  Dış transferlerin devam edeceğini belirten Korkmaz, “Daha güçlü bir kadroyu oluşturabilmek için birkaç değişik mevkide İnegölspor’a önce kişilik olarak yakışacak, futboluyla yakışacak kardeşlerimizle görüşeceğiz. Bu doğrultuda ön görüşme yaptığımız oyuncular var. Bunlar şekillenmeden şu isimlerle görüşüyoruz dememiz mümkün değil” ifade etti. Berkay’la anlaşma sağlandı Başkan Korkmaz, iç transferde Berkay’la tekrar anlaştıklarını belirterek, “Aramızda ufak tefek pürüzler kalmıştı.Hatta anlaşma bittikten sonra pürüzler kalmıştı. Allah’a şükür onunla da aynı şekilde anlaştığımız gibi devam ediyor. Berkay yine bizim görüşme sonucuna varmış olduğumuz maddelere göre bizde kaldı” şeklinde konuştu.

Raif’le yollar ayrılıyor

Golcü oyuncu Raif Demir ile yolların ayrılma noktasına geldiğini ifade eden Korkmaz, “Raif’le büyük bir ihtimal yollarımız ayrılacak gibi gözüküyor. Adını duyduğum birkaç tane kulüp var. Anlaştığını söylediler. Ama bize daha resmi bir teklif gelmedi. Zaten Raif’in İnegölspor’dan ayrılmasıyla alakalı belirli bir beldi var. Onu getirdiği zaman Hakkari’ye de gidebilir, Arjantin’e de gidebilir. Cenab-ı Allah onun içinde güzel günler nasip etsin. Emekleri geçti bize. Bütün kardeşlerimizin emekleri geçti. Gönlümüz bu işlerden ekmek yiyen kardeşlerimizin bir üst liglerde, bir üst rakamlara anlaşıp, hayatını helaliyle kazanması. Ben İnegölspor’a emeği geçen tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Hamdi Tevfik Altıok: “düzgün ve başarılı bir kulübe geldiğim için çok mutluyum” İnegölspor’a geldiği için mutlu olduğunu söyleyen Hamdi Tevfik Altıok ise, “Bende düzgün ve başarılı bir kulübe geldiğim için çok mutluyum. Öncelikle transferimde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Geçen sene Bayrampaşaspor’da gösterdiğim performansın inşallah üzerine çıkarak, İnegölspor’da takım olarak başarılı olacağız. Bundan sonrada transferimiz gerçekleşecek. İnşallah taraftarlarımıza ve tüm Türkiye’ye kuvvetli ve iyi bir futbol oynayan İnegölspor seyrettirmek istiyoruz. Bütün amacımız budur. Transferim iki tarafa da hayırlı olsun” şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından Altıok kendisini bordo-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı.