Göztepe'de söz savunmanın

  Göztepeli yöneticilerin, transfer görüşmesine gelmedikleri ve telefonlara çıkmadıkları gerekçesiyle sert bir dille eleştirdiği Ali Kuçik ve Furkan’ı menajerleri Batur Altıparmak savundu.

  Acil bir transfer gelişmesi yüzünden Ali ve Furkan adına yapacağı görüşmeye gidemediğini söyleyen Altıparmak, "Ancak Futbol Direktörü Özgür Zengin’le telefonda konuştum. Bizden yeni sezonda alacağımız ücrette indirim yapmamızı istedi. Ben de bonservis bedeli belirlemelerini, istenen rakamı veren kulüp çıkmazsa masaya oturabileceğimizi bildirdim” dedi.

  Takımın 2'inci Lig’e düşmesinin ardından özellikle Ali Kuçik’in taraftarlardan tehdit aldığını öne süren Altıparmak, "Twitter üzerinden oyuncuma yapılan tehtidleri delil olarak göstersem can güvenliği olmadığı için Ali’nin bonservisini bile alırdım. Ama biz bu yolu izlemedik. Taraftarların kızması doğal. Ben bile Ali’ye hataları nedeniyle tepki gösterdim. Gerçekte ayrılmayı istemiyorlar. Ali ve Furkan’ın durumu önümüzdeki günlerde netleşir" dedi. Göztepe Ali Kuçik için 350, Furkan için 300 bin TL bonservis bedeli istiyor.