İşte Fenerbahçe'nin avukatları

Fenerbahçe Kulübü, 22 Haziran cumartesi günü UEFA'nın merkezi Nyon'da yapılacak olan toplantıyla ilgili bilgilendirme açıklaması yaptı.

Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı; 'Türk sporunda ve Fenerbahçe'de gözler 22 Haziran 2013 Cumartesi günü UEFA'nın merkezi Nyon'da yapılacak toplantıya çevrildi. İspanyol müfettiş Miguel Lietard Fernandez Palacios tarafından hazırlanan Soruşturma Raporu ile ilgili yazılı savunmasını ve itirazlarını UEFA Disiplin Kurulu'na sunan Fenerbahçe Spor Kulübü, 22 Haziran Cumartesi günkü tarihi duruşmalı toplantı için İsviçre'de Başkan Aziz Yıldırım'ın da içinde olduğu bir heyetle temsil edilecek.

Fenerbahçe Spor Kulübü'nü duruşmalı toplantıda Almanya'nın önemli hukuk bürolarından Martens ve Yönetim Kurulu Üyesi Avukat Deniz Tolga Aytöre ile Avukat Ayhan Çopuroğlu savunacak. Başkan Aziz Yıldırım'ın UEFA Disiplin Kurulu'nda savunmasını bizzat kendisi ve Yönetim Kurulu Üyesi Avukat Deniz Tolga Aytöre yapacak. Yönetim Kurulu Üyesi Şekip Mosturoğlu'nun savunmasını kendisi ve Avukat Ayhan Çopuroğlu, Asbaşkanlardan İlhan Ekşioğlu'nun savunmasını ise Avukat Ersan Şen gerçekleştirecek. Eski Asbaşkanlardan Ali Yıldırım'ın savunmasını, Yönetim Kurulu Üyesi Avukat Yasemin Merçil yapacak. Fenerbahçe Spor Kulübü Altyapı Koordinatörü Cemil Turan'ı, UEFA Disiplin Kurulu'nda Avukat Abdullah Kaya temsil edecek.'