Fenerbahçe yönetimi Cenevre'de

    Başkan Aziz Yıldırım'ın da yer aldığı kafilede Deniz Tolga Aytöre, Şekip Mosturoğlu, Talat Yılmaz, Yasemin Merçil ve avukatlar da yer aldı. Yıldırım ve beraberindekiler, havalimanından kalacakları otele doğru hareket etti.

SON DERECE RAHAT TAVIR SERGİLEDİLER

  İstanbul'dan saat 10.00'da kalkan özel uçakla Cenevre'ye ulaşan Fenerbahçe kafilesi, yerel saat 12.20'de alana indi. Aziz Yıldırım ve yöneticiler son derece sakin ve rahat görüntü sergilediler. Sarı lacivertli yöneticiler, yarınki duruşmanın yerel saat ile 08.30'da başlayacağını belirttiler.

DURUŞMA SÜRE İLE SINIRLI DEĞİL

  Fenerbahçeli avukat yönetici Deniz Tolga Aytöre, UEFA Disiplin Kurulu ile yapılacak duruşmada herhangi bir süre sınırlaması olmadığını ve herkesin rahat bir şekilde savunmasını yapabileceği bilgisini verdi.

TRABZONSPORLU VE FENERBAHÇELİ TARAFTARLAR NYON'DA KARŞILAŞACAKLAR

  Yarın yapılacak duruşma sırasında UEFA'yı protesto etmek için Nyon'a gelecek Fenerbahçeli taraftarlar ile 3 Temmuz sürecini zaman zaman protesto eden Trabzonsporlu taraftarlar karşı karşıya gelecekler. Sakıncalı olabilecek bu durum için İsviçre polisinin de özel önlem alınacağı belirtildi.