UEFA Kuruluna maç izlettiler

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, eski yönetici Serdal Adalı, eski teknik direktör Tayfur Havutçu ve avukatların, UEFA Disiplin Kurulu'ndaki savunmaları tamamlandı.

UEFA Merkezi'nde gerçekleşen duruşmadan ilk ayrılan Serdal Adalı oldu. Beşiktaş'ın eski yöneticisi Adalı, sözlü duruşmanın planlandığı gibi ilerlediğini söyledi. Serdal Adalı, duruşmanın ardından UEFA Disiplin Kurulu'nun, kararını pazartesi günü bildireceklerini ifade ederek, "İlk günden itibaren ne söylediysek onları söyledik. Bizim açımızdan güzel bir toplantı oldu. Pazartesi gününü bekleyeceğiz. Saatinde başladı, saatinde bitti. Aynı şeyleri söyledik pazartesi günü karar vereceklerini söylediler" diye konuştu.

Adalı ayrıca, duruşmada Beşiktaş - İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçını izlediklerini belirtti.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ise, duruşmanın ardından yaptığı açıklamada şunları söyledi;

"Kendimizi savunduk. Pazartesi öğleden sonra da disiplin komitesi kararını açıklayacak. Söylenebilecek her şeyi söyledik. Karar onların." Kendilerine duruşmada soru yöneltilmediğini belirten Orman, "Bir şey sormadılar, biz kendimizi savunduk. Bize sordukları bir şey olmadı. Uzun uzun anlatılacak bir durum değil. Herkes savunmasını yaptı. Haklılığımızı anlatmaya çalıştık. Artık kararı bekleyeceğiz. Pazartesi öğleden sonra Disiplin Kurulu kararını açıklayacak. Söylenebilecek her şeyi söyledik. Çok uzun uzun da anlatılacak bir durum da değil. Haklılığımızı anlatmaya çalıştık" diye konuştu.

Tayfur Havutçu ise açıklama yapmaktan çekindi. Havutçu, her şeyi başkanın söylediğini belirterek, konuşma yapmadan ve sadece "savunmamızı yaptık, hayırlısı artık" demekle yetindi.