Vücutlarıyla Diren Ali yazdılar

Eskişehir’deki Taksim Gezi Parkı eylemlerinde yaralanan ve 20 gündür yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren üniversite öğrencisi Ali İsmail Korkmaz için destek yürüyüşü düzenlenirken, bir grup eylemci de vücutlarıyla ‘Diren Ali’ yazdı.

Atatürk Bulvarı’nda toplanan yüzlerce kişi, Gezi Parkı eylemlerinde ağır yaralanan ve Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi yoğun bakım servisinde 20 gündür yaşam mücadelesi veren Anadolu Üniversitesi 1’inci sınıf öğrencisi Ali İsmail Korkmaz’a destek olmak için hastaneye kadar yürüdü. Yürüyüşe ağır yaralı öğrencinin ağabeyi Gürkan Korkmaz da destek verdi.

Sloganlar eşliğinde hastaneye yürüyen grup, üniversite içindeki meydanda insan zinciri oluşturarak vücutlarıyla ‘Diren Ali’ yazdı. Vücutlarla yazılan yazıda öğrencinin babası Şahap Korkmaz, annesi Emel Korkmaz ve ağabeyi Gürkan Korkmaz da yer aldı. Burada açıklamalarda bulunan ağabey Gürkan Korkmaz, kardeşinin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğunu belirterek faillerin en kısa sürede yakalanmasını istedi.