Getirip Galatasaray'a başkan yaptılar

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, güçlü bir yönetim oluşmadığı yönündeki eleştiriler üzerine, "Ben de bir isim değilim. Beni getirip başkan yaptılar" dedi. Galatasaray başkanı ve tek adayı olan Ünal Aysal, Galatasaray Olağanüstü Seçimli Genel Kurul toplantısında oy kullanmasının ardından basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı.

Basın mensuplarının Galatasaray’da güçlü bir yönetim oluşmadığı yönündeki eleştiriler üzerine Aysal, Galatasaray’da güçlü bir isim olmadığını vurgulayarak, "Ben de bir isim değilim. Beni getirip başkan yaptılar. Galatasaray’a hizmet etmek için buradayım. Bu camia 500 senelik camia. Jenerasyonlar boyunca el değiştirerek devam edecek" diye konuştu. Katılımcıların kalitesinden dolayı mutlu olduğunu belirten Aysal, "Onlar gerçekten Galatasaray’ın sahibi olduklarını ispat ettiler. Her ortamda temsil etmeye layık olan bu deneyimli yetenekli hakikaten Galatasaray ruhu bugün toplanmış durumda. Benim için seçimden ziyade bir buluşma eşimizle arkadaşlarımızla eski günleri yad etmektir" dedi.

Basın mensuplarının transfer çalışmaları hakkındaki soruya ise Aysal, "Tabii ki transfer çalışmaları sadece seçime bağlı değil. Önümüzdeki günlerde onu da halledeceğiz. Zaten üç senedir kurulan takımımız ve ekibimiz var. Devamlılık var. Bir iki tane yerde de ’Belki daha iyisini bulabilir miyiz?’ düşüncelerimiz var. Olmasa da olur ama olacağını tahmin ediyorum" diye cevap verdi.

Bu arada türkücü Nihat Doğan, Galatasaray’ın Olağanüstü Seçim Genel Kurulu’nda Galatasaray Başkanı Ünal Aysal’la bir araya geldi. Son günlerde Melih Gökçek ile girdiği polemiklerle gündemde olan Nihat Doğan, Galatasaray’ın Olağanüstü Seçim Genel Kurulu’nda Başkanı Ünal Aysal’la bir araya geldi. Twitter adresinden paylaştığı fotoğrafa yorum da yapan ünlü türkücü, "Galatasaray kongresinde başkanımız Ünal Aysal beyefendi ile sohbetteyiz" ifadesini kullandı.