Ayağının üzerinden otomobil geçti

Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde annesiyle kaldırımda yürüyen 6 yaşındaki İtalyan turist Ticasi Mirano'nun ayağının üzerinden otomobil geçti.

Çocuğun ezilen ayağı alçıya alınırken, polis kaçan sürücü ve otomobili bulmak için çalışma başlattı. Bodrum’a geçen hafta tatile gelen İtalyan turist 39 yaşındaki Cantilelli Mirano ile oğlu Ticasi Mirano alışveriş için bugün sabah saatlerinde kaldıkları otelden ayrıldı.

Cevat Şakir Caddesi’ne geldiklerinde, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu, kaldırımda annesinin elinden tutarak yürüyen küçük Ticasi’nin sol ayağının üzerinden bir otomobil geçti. Çocuk acı içinde kaldırımda kıvranırken, plakası alınamayan otomobil kaçtı. İlk müdahale yakındaki bir eczanede yapılan çocuğun ambulans kaldırıldığı Universal Hospital Bodrum’da ayağı alçıya alındı.

 

Kazanın her an her yerde olabileceğini belirten anne Cantilelli Mirano, sürücünün durmayıp, kaçmasına anlam veremediğini söyledi. Polis, kazaya neden olan otomobil ve sürücüsünün arandığını bildirdi.