Ertuğrul Sağlam'ın yeni takımı belli oldu

Ertuğrul Sağlam'ın yeni takımı Eskişehirspor olacak. Antalyaspor ile anlaşma sağlayamayan genç teknik adam Ersun Yanal'dan boşalan koltuğa geçecek.

Eskişehirspor’un yeni başkanı Mesut Hoşcan, kutlama programında taraftara Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın bu gece kente geleceği müjdesini verdi. Porsuk Bulvarı Adalar mevkiinde gerçekleşen kutlama programında Eskişehirspor taraftarı, takımın yeni başkanı seçilen Mesut Hoşcan için bir araya geldi. Kutlama alanına gelen Mesut Hoşcan ve yönetim kurulu ekibi taraftarı selamladı.

Burada bir konuşma yapan Hoşcan, taraftara Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın takıma geleceği müjdesini verdi. Hoşcan, “Eskişehirsporumuzu yeniden inşa etmeye geldik. İnşallah rabbim bize şampiyonluk gösterecek. Avrupa’ya da bileğimizin hakkıyla gideceğiz. Ben Eskişehirspor taraftarıyım. Bu taraftarlık bana bugün bu takımın başkanlığını nasip etti. Hepinizin sesine kulak vererek çalışacağız. En iyi hoca da nasipse bu gece buraya gelecek. Çok sağlam bir adam geliyor” dedi.

"ESKİŞEHİRSPORUMUZU ÇOK FARKLI YERLERE GÖTÜRECEĞİZ"

Eskişehirspor tarihinde ilk kez seçim olduğunu ve bu seçimde genel kurulun kendisini ve ekibini seçtiğini ifade eden Başkan Mesut Hoşcan, “Sizlerin gücüyle genel kurul üyeleri bize bu takımı zirveye götürmek için bu imkanı verdi. Eskişehirsporumuzu çok farklı yerlere götüreceğiz. Dimdik durarak gideceğiz. Hiçbir kulübün arka bahçesi olamadan gideceğiz. Bu camiaya bu taraftara ancak dik durmak yaraşır. Dik geldik, dik gideceğiz. Biz bu seçimi zaten sizin sevginizle kazanmıştık. Bugün de sandıktan çıkarak geldik. Siz istediniz bu değişimi. Biz de bu değişime kulak verdik” diye konuştu. Konuşmanın ardından yeni başkan Mesut Hoşcan ve beraberindekiler Eskişehirspor pastasını kestiler. Bu sırada coşkulu taraftarın yaktığı meşaleler porsuk nehrinin üzerini dumanlarla kapladı.

Kutlama programı ‘O Ses Türkiye’ yarışmasına katılan Eskişehirli Yiğit’in konseri ve taraftar ile yeni yönetimin çiftetelli oyunu ile son buldu.

Diğer yandan Sağlam’ın, Antalyaspor’da çok çalışmak istediğini ancak, verdiği sözden dolayı Eskişehirspor’la anlaşacağını söylediği öğrenildi.

Bu haberin ardından Antalyaspor Başkanı Gültekin  Gencer ve yönetim kurulu üyeleri Hasan Subaşı Tesisleri’nde yaklaşık 5 saatlik bir toplantıyla alternatif teknik direktör adaylarını masaya yatırdı. Yönetimin İngiliz bir teknik direktörle temasa geçtiği ve kısa süre içinde anlaşmaya varacakları belirtildi.