Müteahhidin evlat acısı!

30 yaşındaki kızının ölümü babasını perişan etti. Manisada’da 4 yıldır kolon kanseri tedavisi gören kızı 30 yaşındaki Kader Atabey’ın ölümüne dayanamayan müteahhit Kanber Atabey, cenaze namazının ardından fenalaşıp, bayıldı.

Atabey’e ilk müdahale olay yerinde hazır bekletilen 112 Acil Servis ambulansında yapıldı. Manisa’da müteahhitlik yapan Kanber Atabey’in ilk eşinden olan kızı Kader Atabey, babasının da ortağı olduğu Grand Medical Hastanesi’nde, 4 yıldır tedavi gördüğü kolon kanserinden dün gece yaşamını yitirdi. Çevresinde çok sevilen genç kız için Hatuniye Camisi’nde bugün öğlende cenaze töreni düzenlendi.

Törene, Manisa Valisi Abdurrahman Savaş, AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, CHP Manisa Milletvekili Hasan Ören, AK Parti’li Manisa İl Genel Meclisi Başkanı Hayrullah Solmaz, daire müdürleri, siyasetçiler ve sanayiciler katıldı. Baba Kanber Atabey, cami avlusunda gözyaşları içerisinde, taziyeleri kabul etti. Atabey’in ilk eşi Nadiye Atabey ise yakınları tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı.

Manisa Müftüsü Sinan Cihan’ın kıldırdığı namazın ardından genç kızın üzerine bir buket çiçek ve yazması konulan tabutu, cenaze otosuna kadar omuzlarda taşındı. Bu sırada bir arkadaşına sarılarak ağlayan baba Atabey, kızının acısına dayamayıp, bayıldı. Atabey’e, hazır bekletilen 112 Acil Servis ambulansında müdahale edildi. Kendine gelen baba Atabey, güçlükle ayakta durabildi, Çatal Mezarlığı’na gidip, aile kabristanında kızını toprağa verdi.