İZKA'ya kadın aday

Türkiye Hizmet Gönüllüleri Konfederasyonu Başkanı ve Türkiye Konfederasyonlar Topluluğu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, İZKA Başkanlığı’na aday oldu.

İzmir Kalkınma Ajansı Başkanlığı’na (İZKA) aday olan Nezaket Emine Atasoy, “İZKA, sivil toplum kuruluşları ile ortak çalışacaktır” dedi.  

25 Haziranda yapılacak olan seçimi kazanması durumunda, İzmir’in dünya kenti olması için çalışmalara başlayacağını ifade eden Atasoy, “İzmir’in bir dünya kenti olması bizim için çok önemlidir. Bunun için elimden geleni yapacağım. İzmir Kalkınma Ajansı, İzmir’in Sivil Toplum Kuruluşları ile birlikte çalışacaktır. İzmir’in kalkınması için yapılan hiçbir proje geri dönmeyecektir. Projelere ağırlık verilecektir. Özellikle gençlik projeleri, üniversitelerle eğitim projeleri, engelli vatandaşlarımız için yapılan projelere ağırlık verilecektir” dedi.

’’SAĞLIK TURİZMİNE AĞIRLIK VERİLECEK’’

İzmir’in aynı zamanda bir turizm kenti olduğunu hatırlatan Atasoy, “Özellikle sağlık turizmi projelerine ağırlık verilecektir. İzmir sanayisi ile de Türkiye’nin önde gelen kentlerinden birisi olmalıdır. Bunun için sanayici, iş adamları ve derneklerimizle birlikte projeler yapılacaktır.

’’BASIN KENTİN SESİNİ DÜNYAYA DUYURUR’’

Bir kentin en önemli birimlerinden birisi yerel basındır. Yerel basın kentin sesini dünyaya duyurur. İZKA seçimlerini kazanırsam, yerel basının güçlenmesi için bağımsız ve tarafsız kalabilmesi için maddi ve manevi ne gerekiyorsa yapılacaktır” diye konuştu.