Altınordulu Ozan nikah tazeledi

Altınordu, yıldız oyuncusu Ozan Sol'un mukavelesini 2017 yılına kadar uzattı. Kırmızı lacivertli yönetim, uzun yıllar takıma hizmet edeceğine inandığı genç oyuncularla sözleşme yenilemeyi sürdürüyor. Özkan Toprak, Murat Cömert ve Sinan Osmanoğlu’nun ardından Ozan Sol da kulübüyle yeni mukavele yaptı. Amatör kümede keşfedilip 31 Mayıs 2015’e kadar sözleşme yapılan 20 yaşındaki orta saha oyuncusunun sözleşmesi 2016-2017 sezonu sonuna kadar uzatıldı.

Altınordu Futbol Direktörü Murat Dizdar, Ozan Sol’un bu sezon 2. ligde yaşayacağı performansın çok önemli olduğuna dikkat çekerek, “Türk futbolunda bir yıldız gibi parladıktan sonra kayıplara karışan bir çok oyuncuya şahit olduk. Gençlerimizin böyle bir sonla karşılaşmaması için her imkanı sağlamak ve onlara sahip çıkmak birinci görevimiz. Bu sezon, Ozan’ın kariyeri için önemli bir sınav olacak. Ozan Sol ve bu takımın bir parçası olmak isteyen diğer gençlerimize destek vermekten, onların başarılarını izlemekten ve hayata tutunma mücadelelerinde yanlarında olmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu da bizim yaşama dair bir motivasyonumuz" diye konuştu.

Altınordu sayesinde kariyerinin yeniden şekillendiğini ve bu nedenle sözleşmesini uzatmakta hiç tereddüt etmediğini söyleyen Ozan Sol ise, “Altınordu'daki ilk sezonumda şampiyonluk yaşadım ve iyi bir performans sergiledim. Hedefim; bu forma ile Spor Toto Süper Lig heyecanı yaşayabilmek. Bu takımın bir parçası olmak gerçekten güzel bir duygu” dedi.