Real Madrid Türkiye'de ilk kez yaz okulunu açıyor

Dünya futbol devi Real Madrid, Türkiye'de ilk kez, Antalya'da yaz okulunu açıyor.

Real Madrid'in 2'nci Başkanı Emilio Butragueno Santos ve efsane futbolcularından Fernando Morientes'in de katılımıyla Türkiye ve Bağımsız Devletler Topluluğu (BDT) ülkelerinden 7-17 yaş grubu kız ve erkeklere açık olacak. Real Madrid, dünyanın 64 noktasında yer alan yaz okulu faaliyetlerine tarihinde ilk kez Türkiye'yi de ekledi.

Real Madrid'in takım eğitim organizasyonlarını yöneten Real Madrid Foundation ile 'dünyanın en lüks oteli' unvanını alan Antalya'daki Mardan Palace Hotel işbirliğiyle açılacak yaz okuluna, Türkiye'nin yanı sıra Rusya, Azerbaycan gibi BDT ülkelerinden 7-17 yaş grubu gençler de katılabilecek, 1 Temmuz- Eylül arasındaki yaz okuluna katılacaklar, Real Madrid'in altyapı takımı için şans bulabilecek.

Mardan Palace Oteli Genel Müdürü Çetin Pehlivan, yaz okulundan sonra, önümüzdeki yıllarda futbol akademisi gibi diğer aşamaların da gerçekleştirileceğini anlattı. Kampta antrenörlerin futbolculara çağdaş futbolun tekniklerini göstereceğini belirten Pehlivan, ayrıca saygı, tolerans, alçakgönüllülük, gayret, emek, liderlik, özdenetim, arkadaşlık, dayanışma ve takım çalışması gibi değerlerin de kazandırılacağını, yaz kampı için futbola meraklı tüm gençleri beklediklerini açıkladı.