CHP’yi topa tuttu

   CHP’yi sert şekilde eleştiren Başbakan Erdoğan, “Kapıların işaretlerinden tutunuz, Reyhanlı saldırısına, Gezi olaylarına kadar CHP çok tehlikeli bir senaryoya destek vermektedir” dedi. Gezi Parkı olaylarını kışkırtan, Alevi vatandaşlarımı sokağa dökmek isteyen televizyonun gazetelerin sahipleri, CHP’lilerdir” dedi. Partisinin grup toplantısında Gezi Parkı olaylarına değinen Başbakan Erdoğan, “Gösteriler başladığı andan itibaren yurtiçi ve yurtdışındaki medyada, sosyal medyada çok tertipli bir dezenformasyon çalışması başlatıldı” diye konuştu.

“AYAKLAR NE ZAMANDAN BERİ BAŞ OLDU?”

  “Şiddet hiçbir zaman zaferin müjdecisi değildir. O yüzden şiddete başvuranlar her zaman kaybetmeye mahkumdur” diyen Başbakan, “Biz hiçbir zaman taleplere sırt çeviren olmadık, aksine tüm talepleri dinledik. Gezi Parkı olaylarında samimi çevreciler ile görüştük. Başbakan Yardımcımız ile konuştuktan sonra çıkıp ‘şu valiyi görevden alacaksın, şöyle yapacaksın’ şeklinde ültimatomlar sallayan da vardı. Ya sen hangi iktidar ile konuşuyorsun? Karşında AK Parti hükümeti var. Sen önce haddini bileceksin! Ayaklar ne zamandan beri baş oldu?”ifadelerini kullandı.

“CHP ÇOK TEHLİKELİ BİR SENARYOYA DESTEK VERMEKTEDİR”

  CHP’yi sert şekilde eleştiren Başbakan Erdoğan, “Kapıların işaretlerinden tutunuz, Reyhanlı saldırısına, Gezi olaylarına kadar CHP çok tehlikeli bir senaryoya destek vermektedir. Şu anda Gezi Parkı olaylarını kışkırtan, Alevi vatandaşlarımı sokağa dökmek isteyen, televizyonun gazetelerin sahipleri, CHP’lilerdir. Şiddet eylemcilerinin sırtını sıvazlayanlar da, küfür edenlere para veren de, Alevileri kışkırtacak tweetleri atan da CHP’nin milletvekilleridir. Alevi kardeşlerimizin bu oyunlara karşı son derece dikkatli olmalarını rica ediyorum” diye konuştu.

“EĞER FAŞİST DİKTATÖR ARIYORLARSA MİLLİ ŞEFLERİNE BAKSINLAR”

  Başbakan Erdoğan, CHP’ye yönelik eleştirilerini söyle sürdürdü: “CHP faşist diktatör görmek istiyorsa aynaya ve geçmişine baksın. Eğer faşist diktatör arıyorlarsa Milli Şeflerine baksınlar, Dersim katliamının mimarı Milli Şeflerine baksınlar. Bu olayların arkasına saklanarak kaos yaratmak isteyenler, milletin teveccühünü asla kazanamayacak ve asla iktidar olamayacaklardır.”