Kılıçdaroğlu eylemcileri övdü

   Partisinin grup toplantısında konuşan Kemal Kılıçdaroğlu, “Buradan annelere sesleniyorum; 90 kuşağının o güzel çocuklarını Türkiye’ye armağan ettiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum. Bir politikacı gençleriyle gurur duyar, korkmaz. Kim korkar; diktatörler korkar. Toplumu tek tipleştirmek istiyorlar. Ama bu 90 kuşağı öyle bir yaramazlık yaptı ki, kullandıkları mizah karşısında diz çöktü o diktatör. Gezi Parkı olayı bir diktatörün kimliğini ortaya çıkardı” diye konuştu.

POLİSE SESLENDİ

  Polis memurlarına değinen CHP lideri, “Bütün polis arkadaşlarıma sesleniyorum. Siz Recep Tayyip Erdoğan’ın değil, halkın polisisiniz. Onlar sizin kardeşiniz. Size verilen kanunsuz emirlere uymayacaksınız. Uyarsanız gün gelir hesabını verirsiniz” dedi.

CAMİ OLAYI VE BAŞÖRTÜLÜ KADININ DARP EDİLMESİ

  Gezi Parkı olayları sırasında bir grubun camiye girdiği olaya değinen Kılıçdaroğlu, Bu diktatör ne dedi: Camide içki içtiler. İmamı, müezzini içilmedi diyor. Ama o ‘içildi’ diyor. İçildi dedikçe yalanı katmerleşiyor. Başörtülü bir kadının Kabataş iskelesinde 50-100 kişinin çocuğuyla birlikte darp edilip kendinden geçtiğini, uyandığında üzerinin idrar koktuğunu söylüyordu. Çıkıp bunları televizyonda utanmadan söylüyor. Yahu sen Başbakan değil misin, bunu yapanlar zaten insan değil neden yakalamıyorsun? 10 yaşındaki çocuğu yakalıyorsun. Bir başbakan bu kadar büyük bir yalanı utanmadan nasıl söylüyor?” ifadelerini kullandı.