Göztepe düştü futbolcuların değeri düşmedi

Göztepe, geride bıraktığımız sezon yıldızlardan oluşan kadrosuna rağmen 1'inci Lig’e veda ederken teknik direktörleri ve futbolcuların büyük bölümü, bu başarısız tablodan etkilenmedi.

Göztepe'de geçen sezon başında görev yapan Hüseyin Kalpar, 1'inci Lig ekibi Samsunspor’la anlaştı, onun ardından takımın başına geçerek düşüşe engel olamayan Kemal Kılıç da 1'inci Lig temsilcisi Bucaspor’a gitti. Futbolcu cephesinde ise tam anlamıyla 2'nci Lig’den kaçış yaşandı.

Yönetimle anlaşamayan Gökhan Boluspor’la, Dilaver Samsunspor’la söz kesti. Kaleciler Kazım ve Ferhat’ın yanı sıra Ramazan, Orhan, Ali Kuçik, Furkan, Şamil, Veli, Ahmet ise 1'inci Lig kulüpleriyle anlaşma zemini arıyor. Yaşanan başarısızlıktan kendilerini sorumlu hisseden Aytek, Şaban, Mithat, Halil, Onur ve Fatih Yiğen ise alacakları ücrette indirip yapıp, takımda kaldı.

OSMAN'A KANCA

Geçmiş sezonlarda ezeli rekabeti transfere de taşıyıp, Şaban, Orhan, Türker, Korhan, Akın, Tayfun gibi isimleri renklerine bağlayan Göztepe, bu kez de Karşıyaka ile sözleşmesi biten sol bek Osman Fırat’a talip oldu.

Osman’la görüşen yöneticiler, Bolusporlu Mesut Çaytemel’i de alternatif isim olarak listede bulunduruyor. Bu arada Denizlispor, Göztepe’nin Ramazan Sal-Ömer Kandemir takası teklifini reddetti. Bu hafta tesis sorununu de çözmeyi planlayan yönetim, Seferihisar ya da Kuşadası arasında tercih yapacak.