Bucaspor için Kılıç'tan feda

  Göztepe ile küme düşme acısı yaşadıktan sonra önceki gün Bucaspor’la 1 yıllık sözleşme imzalayan Kemal Kılıç’ın pazarlık sürecinde hiçbir sorun çıkarmadığı bildirildi. Bucaspor'lu yöneticilerin yüksek ücret talep etmesinden çekindiği Kemal Kılıç’ın ortalama 500-550 bin TL’ye takım çalıştırmasına rağmen Bucaspor'la 300 bin TL’ye el sıkıştığı ve peşinat da almadığı öğrenildi.

  Tecrübeli teknik direktör, yakın dost olan Başkan Mehmet Bektur’un futbolcularına olduğu gibi Kemal Kılıç’a da kaynak yarattıkça ödeme yapma sözü verdiği kaydedildi. Kemal Kılıç’ın yardımcılığını Ümit İnal ve Mustafa Şentabaklar’ın yapacağı açıklandı. Diğer yandan geçen sezon kiralık verilen, denenmeye gelen ve A-2 takımından A takıma alınması düşünülen futbolcular, antrenmanlara yarın başlayacak.

BUCASPOR'DA KONGRE GÜNÜ

  Bucaspor’un geçen hafta çoğunluk sağlanamadığı için ertelenen olağanüstü genel kurulu, yarın toplanacak. Buca Belediyesi Meclis Salonu’nda yapılacak kongre saat 19.00’da başlayacak. Daha önce "Aday çıkarsa destekleriz, çıkmazsa kulübü kayyuma bırakmayız" diye açıklama yapan Başkan Mehmet Bektur’un yönetimde 4-5 değişiklik yaparak göreve devam edebileceği bildirildi.