Fenerbahçe'de büyük şok!

Fenerbahçe'de UEFA'nın kararı merakla beklenirken, mahkemeden gelen şok karar sarsıntı yarattı. Kayyum davasına bakan 5. Asliye Mahkemesi Fenerbahçe'de biri Aziz Yıldırım olmak üzere üç yöneticiye tedbir kararı koydu ve kulüp üyeliklerini dondurdu.

5. Asliye Mahkemesi Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile yönetim kurulu üyeleri Şekip Mosturoğlu ve İlhan Ekşioğlu'nu kulüp üyeliklerinden uzaklaştırdı.

Sarı-lacivertli takımda UEFA'nın vereceği karar beklenirken, 5. Asliye Mahkemesi'nden şok karar geldi. Fenerbahçe kongre üyesi Recep Özcan'ın açtığı Kayyum davasında mahkeme Başkan Aziz Yıldırım, yönetim kurulu üyeleri Şekip Mosturoğlu ve İlhan Ekşioğlu'nun üyelikleri donduruldu ve yöneticiliklerine tedbir kararı konuldu.

Şike Davası'nda Aziz Yıldırım, Şekip Mosturoğlu ve İlhan Ekşioğlu'nun ceza almaları sebebiyle Recep Özcan, "Dernek üyeliğinin kendiliğinden sona erdiğinin tespiti" davası açmıştı.

Mahkeme verdiği ara kararda Yıldırım, Mosturoğlu ve Ekşioğlu'nun yöneticiliklerine ihtiyati tedbir kararı koydu.

Mahkemenin hükmü şöyle:

1- Tedbir talebinin kabulüne,

2- Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı ve aynı zamanda Yönetim Kurulu Başkanı olan Aziz Yıldırım ile Yönetim Kurulu Üyeleri olan İlhan Yüksel Ekşioğlu ve Mehmet Şekip Mosturoğlu'nun bu aşamada tedbiren dava sonuçlanıncaya kadar Fenerbahçe Spor Kulübü Derneği'ndeki görevlerinden uzaklaştırılmalarına,

3- Kayyum atanması talebinin reddine karar verildi.

Sabah