Ufuk Sarıca'dan Final Four uyarısı

FIBA Eurochallenge Cup’ta, 26-28 Nisan tarihlerinde ev sahipliğini yapacağı Final Four’da kupayı müzesine götürmeyi hedefleyen Pınar Karşıyaka’nın antrenörü Ufuk Sarıca, camia olarak artık havaya girmeleri gerektiğini söyledi.

"Seferberlik ilan etmeliyiz" diyen Ufuk Sarıca, "Final Four’u İzmir’e aldıktan sonra gösterilen coşku biraz azalmış gibi görünüyor. Halbuki tüm İzmir’in, yerel yönetimleri ve spordan sorumlu birimleriyle vites yükseltmesi gerekiyor. Artık konuşma vakti geldi" dedi.

Sarıca, Beko Basketbol Ligi’nde geçen hafta oynamaları gereken Anadolu Efes maçının, İstanbul ekibinin Euroleague takvimi yüzünden ertelenmesinin kendileri için tek olumsuzluk olduğunu kaydederken şöyle konuştu:

"Alman ekibi EWE Baskets Oldenburg’la cuma 20.00’deki karşılaşmamızdan önceki son maçımızı, 12 gün önce yapmış olacağız. Hem Anadolu Efes hem biz, lig maçını pazartesi oynayabilirdik. Araya çok zaman girmesi aleyhimize oldu. Ancak takımın form ve sağlık durumunun zirvede olması sevindirici. Tüm ekip olarak cuma 20.00’deki Oldenburg mücadelesine konsantre olduk."