Manisaspor moralsiz

Denizlispor'a kendi evinde 1-0 yenilerek ilk iki yarışındaki rakipleri Kayseri Erciyesspor ve Çaykur Rizespor’un puan kaybettiği hafta ayağına gelen fırsatı harcayan Manisaspor’da üzüntü var.

İlk yarısını lider bitirdiği ligin son altı haftasında 17 puan kaybedip, 50 puanda kalan Manisaspor, son 3 haftaya lider 57 puanlı Kayseri Erciyespor’un yedi, ikinci sıradaki 56 puanlı Çaykur Rizespor’un ise 6 puan gerisinde girerek direkt Süper Lig’e çıkma şansını şansa bıraktı.

Denizlispor maçının son dakikalarında tribüne gönderilen teknik direktörü Reha Erginer’in Torku Konyaspor deplasmanında takımın başında olayamayacak olması da ikinci şoku yarattı.

Basın Sözcüsü Hakan Kadayıfçılar, kaostan derhal çıkmaları gerektiğini belirtirken şöyle dedi: "Direkt çıkalım derken şimdi play off’u bile tehlikeye soktuk. Denizlispor karşısında en kötü futbolumuzu oynadık. Çaykur Rizespor deplasmanının travmasını atlatamadık. Fuchs, Hikmet, Eray gibi asların eksikliği de etkiledi. Bu hafta Torku Konyaspor’a iyi motive olup, gidişatı tekrar olumluya çevirmeliyz."