Basit oynayan kazandı

  U20 Türk Milli Takımı Teknik Direktörü Feyyaz Uçar, Kolombiya yenilgisinin ardından, " İyi oynamaya başladığımız dakikalarda golü yedik. Basit oynayan kazandı bana göre maçın özeti buydu" dedi.

  Türkiye’nin ev sahipliğinde düzenlenen FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası C Grubu’nda yapılan ikinci maçta Türkiye, Kolombiya’ya 1-0 mağlup oldu. Mücadelenin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan U20 Türk Milli Takımı Teknik Direktörü Feyyaz Uçar, Oyuna iyi başladıklarını belirterek, "Kolombiya’nın Avustralya maçında ki oyununun gerçek oyunu olmadığını biliyorduk. Oyunun bazı bölümlerinde fazla direnç gösteremedik. Rakip bizden daha iyiydi. İyi oynamaya başladığımız dakikalarda golü yedik. Basit oynayan kazandı bana göre maçın özeti buydu. Salih ile Hakan’ı özellikle beraber oynattım. Topla fazla oynamak niyetindeydik. Ama biz bunu başaramadık. Son maçımızı Avustralya ile oynayacağız. Bugün yenilmemizle birincilik şansımızı şimdilik kaybettik.

  Önümüzdeki maçı kazanıp en az ikinci olarak guruptan çıkmak istiyoruz. Üç gollü bir galibiyetimiz var. Bu bizim için bir avantaj. Guruptan ikinci çıkarsak işimiz daha zorlaşacak. İspanya ve Fransa muhtemel rakibimiz olacak. Öncelikle guruptan çıkmayı düşünüyoruz" diye konuştu. U20 Kolombiya Milli Takımı Teknik Direktörü Carlos Alberto Restrepo, Yaptıkları mücadele ve oynadıkları güzel futboldan ötürü Türkiye’yi tebrik ettiğini belirterek, "Üç puan aldığımız için mutluyum. Bu gün hem oynanan futboldan hem de skordan memnunum. İyi oynayıp ta kaybedebilirdik. Güzel bir futbol oynayıp kazandık. Bu akşam bu statta muhteşem taraftarın önünde bir müsabaka oynadık. Bence bu akşamın galibi bizi izleyen taraftarlardır. Bundan sonraki maçlarımızda da iyi futbol oynayıp kazanmak istiyoruz" dedi.