Fenerbahçeli futbolcularla ''Rüya Gibi Bir Gün''

Fenerbahçe Kulübü, futbolcusu Mehmet Topal'ın eşi Selda Topal tarafından planlanan ve 'Rüya Bir Gün' ekibinin projelendirdiği etkinlik kapsamında Şanlıurfa ve Ordu'dan gelen ilkokul öğrencilerini konuk etti.

'Rüya Bir Gün Projesi'nin ikinci adımında, geçen yıl sınıflarındaki eşyaları müzik aletine dönüştürerek Fenerbahçe marşına çektikleri kliple gündeme gelen Şanlıurfa Üçkonak Talip Bulutlar İlköğretim Okulu ile Ordu Kayadibi Köyü Şehit Zafer Gülseren İlköğretim Okulu öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesinde sarı-lacivertli kulübün konuğu oldu.

Türk Hava Yolları'nın sponsorluğunda Şanlıurfa ve Ordu'dan gelerek Atatürk Havalimanı'nda buluşan 20 öğrencinin ilk durağı Can Bartu Tesisleri oldu.

Öğrenciler, Fenerbahçeli futbolcular ve teknik heyetle bir araya geldi. Öğrenciler, kendilerine eşlik eden Gripin Grubu üyeleri, sanatçı Feridun Düzağaç, futbolcu Mehmet Topal'ın eşi Selda Topal ve manken Ebru Güzel ile tesisleri gezdikten sonra oyuncularla futbol oynadı. Konuk öğrenciler daha sonra Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'na geçtiler. Çocuklar, Saracoğlu Stadı'nı ve stat içindeki Fenerbahçe Müzesi'ni gezecek, Fenerbahçe Tarihi hakkında bilgiler alacak, yöneticiler ve projeye destek veren ünlülerle yemek yediler.