Göztepe'nin transfer atağı

  Malatyaspor, Medikal Park Antalyaspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Çaykur Rizespor ve Tavşanlı Linyitspor formalarını da giyen 29 yaşındaki futbolcu sarı kırmızılı kulüple 2 yıllığına anlaştı. Bu arada Göztepe, daha önce el sıkıştığı Ankaragücülü Enes Kubat’la da 3 yıllık sözleşme yaptı.

  Daha önce Raif, Sabutay, Mehmet Ayaz, İlyas, Berkay ve Furkan’la anlaşan, iç transferde Şaban, Aytek, Halil, Onur, Mithat ve Fatih’le nikah tazeleyen Göztepe kaleye takviye yapmaya çalışacak. Geçen sezon Tepecikspor’dan A2 takımına transfer edilen Fırat Bozkurt, eski kulübüne döndü.

A2 takımında 19 gol atarak A takıma göz kırpan Fırat’ı kamp kadrosuna dahil eden sarı kırmızılı kurmaylar, Tepecikspor yönetiminin 125 bin TL yetiştiricilik bedeli bulunan 19 yaşındaki futbolcuyu vermeye yanaşmaması üzerine çaresiz kaldı. Tepecik’e dönen Fırat Bozkurt, kulübüyle profesyonel sözleşme imzaladı. Öte yandan yönetim bu sezon antrenman sahası olarak kullanmayı planladığı Seferihisar İlçe Stadı’nda yeni bir engelle karşılaştı. Stada prefabrik bir tesis yapma konusunda izin alamayan yönetim, futbolcuların konaklaması için bir otelle anlaşırken, bu kez Seferihisar Belediyespor’la antrenman saatleri konusunda anlaşamadı. Bu gelişme üzerine Seferihisar’dan vazgeçme kararı alan kurmaylar, Kuşadası alternatifini değerlendiriyor.