Altay'da listeler şekilleniyor

Altay'da cumartesi günü yapılacak kongre öncesi listeler şekilleniyor. son olarak eski başkan Ahmet Taşpınar’la görüşüp destek isteyen Niyazi Konuşmaz ise Mehmet Erdoğan ve Aslan Savaşan gibi güçlü isimlerin yanı sıra listesine Aybars Akoğlu, Mehmet Dülgerkaraosmanoğlu, Umut Köroğlu, Ahmet Çoker, Yaşar Yaşa, Hakan Ceylan ve Semih Çalışır’ı dahil etti.

Yönetimler 11 asil, 6 yedek üyeden oluşacak.

Yeni sezon bütçesini oyuncu satışından gelecek para üzerine kuran ve bunu Divan Kurulu’nda da açıklayan Ömer Hızlıok, kaleci Ali Şaşal ve orta saha oyuncusu İsmet Gökseloğlu’na talip olan kulüplere, "Genel kuruldan sonra görüşelim" karşılığını veriyor. İsmi bir ara Beşiktaş ve Eskişehirspor’la anılan Ali Şaşal, PTT 1'inci Lig ekiplerinden Samsunspor ve Fethiyespor’un da listesinde yer alıyor.

Yönetim, sözleşmesinde, "750 bin liraya serbest kalır" maddesi bulunan 23 yaşındaki file bekçisini 450-500 bin TL’ye satmayı planlıyor. Daha önce Antalyaspor’un talip olduğu İsmet için son olarak Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor’un nabız yokladığı bildirildi. Ömer Hızlıok’un listesinde Şentürk Apaydın, Nedim Yokaş, Erdal Canerler, Ergül Gülbent, Mehmet Baş, Altay Mol, Bilal Yaşar ve Ercüment Atik gibi isimlerin yer alacağı öğrenildi.