5 saniyede cep telefonu çaldı

Karşıyaka'da bir araç kiralama firmasına giren şüpheli, 5 saniye içinde, masa üzerine bırakılan cep telefonunu çalıp kaçtı. Güvenlik kameralarınca görüntülenen şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı. Olay, önceki gün, saat 16.45 sıralarında Girne Bulvarı’ndaki araç kiralama firmasında meydana geldi. Kardeşleriyle firmayı işleten Kader Covaş, işyerine gelen bir arkadaşıyla konuşmak için dışarı çıktı.

Çovaş’ın dışarıda olduğu sırada kimliği belirsiz 30-35 yaşlarındaki bir kişi, işyeri sahibinin masa üzerine bıraktığı cep telefonunu alıp kaçtı. İşyerine döndüğünde telefonunu bulamayan Covaş, güvenlik kameralarını izleynce şoke oldu. Covaş, işyerine giren hırsızın 5 saniye içerisinde masa üzerindeki telefonu alıp kaçtığını gördü. Covaş, polise şikayette bulunurken, güvenlik kamera görüntüleri incelemeye alındı, hırsızın yakalanması için çalışma başlatıldı.

'BİR GÜN ÖNCE ALMIŞTIM'

Şaşkınlık yaşayan Kader Covaş, "Cep telefonu bir gün önce almıştım. Daha ayarlarını bile yaptırmadan çalındı. Güvenlik kamerasının görüntüleri izleyince ne kadar rahat ve cesur olduğunu gördüm. Telefonum çok önemli değil ama böyle kolay yoldan para kazanmak isteyenler yakalansın, adalet önünde hesap versin; tek dileğim bu" diye konuştu.