Çiğli ve Bayındır'a yeni Hükümet Konağı geliyor

  Bakan Yıldırım, “Vatandaşa daha kaliteli hizmet için donanımlı mekanlar gerekli. Yeni hükümet konaklarımızın hizmete girmesi ile Çiğli ve Bayındırlı hemşerilerimiz daha ferah bir ortamda kaliteli hizmet alacaklar” dedi. Çiğli ve Bayındır ilçelerinin uzun zamandır beklediği ancak bir türlü onaylanmayan yeni hükümet konağı projelerine Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ın ısrarlı takibi sonucunda İçişleri Bakanlığı’ndan onay çıktı.

  Bakan Yıldırım, Çiğli ve Bayındır’ın ihtiyaç duyduğu hükümet konaklarının yapım işinin İçişleri Bakanlığı 2013 yılı yatırım programına alındığını belirterek, “İki gözde ilçemiz olan Çiğli ve Bayındır’da, ne yazık ki hükümet konaklarımız çağın çok gerisinde kalmıştı. Hemşerilerimiz bize bu sıkıntıyı iletti biz de İçişleri Bakanımız ile gerekli görüşmeleri yaptık” diye konuştu.

“FERAH ORTAMDA HİZMET SAĞLANACAK”

   Bakan Yıldırım, hükümet olarak imkanlar ölçüsünde vatandaşlar arasında hiçbir fark gözetmeksizin hizmet getirmeyi amaçladıklarını ifade etti. Vatandaşların devletle olan ilişkilerinde hükümet konaklarının önemli yeri olduğuna işaret eden Yıldırım, “Yeni hükümet konaklarımızın hizmete girmesi ile Çiğli ve Bayındırlı hemşerilerimiz daha ferah bir ortamda kaliteli hizmet alacaklar. Çağın gerekleri ile donatılacak yeni hükümet konaklarımızın yapımı 2013 yılında başlayacak” dedi. Bakan Yıldırım, 2013 yılı yatırım programına alınan yeni hükümet binası yapım işlerinin en kısa sürede ihale edilmesini beklediklerini söyledi.