Karşıyaka yabancı deneyecek

Karşıyaka'da yeni teknik direktör Sait Karafırtınalar, denenecek yabancı oyunculara maç yaptırılmasına karşı olduğunu, oyuncuların performanslarını bir süre takip edeceklerini anlattı.

Antrenmanlara pazartesi günü başlayacak Karşıyaka, Fildişi Sahilli 22 yaşındaki ön libero Romeo Ouraga’nın da aralarında bulunduğu bir grup yabancıyı deneyecek. Denenmeye gelecek gurbetçi ve yabancılara özel maç yaptırılmasına karşı olduğunu belirten Sait Karafırtınalar, "İnsanların hayallerinin 20 dakikalık performansa sığdırılmasına karşıyım. Gerekirse yardımcılarımla fazla mesai yapacağım. Denenmeye gelen tüm oyuncuların performansını bir süre izleyerek karar vereceğim" dedi.

Karşıyaka yeni sezonda Umbro markalı ürünler kullanacak.

Diğer yandan, Mustafa ve Tayfun’dan sonra Erdi Kasapoğlu, Gurur ve Veli’yle yeniden anlaşan yeşil kırmızılılar, kaleci Recep Biler’i de görüşme odasına çağırdı. Yeni dönemi fedakarlık yılı ilan eden Karşıyaka, Banahene’nin Şanlıurfaspor, Osman’ın Göztepe’ye gitmesi, Caner’le anlaşılamamasının ardından geçen sezon yüksek ücret alan Adnan ve Erdi Öner’le yollarını ayıracak. İbrahim, Ersin, Emre Toraman, Şehmus ve Onur Türk ile geçen sezon kiralık oynayan Sercan, Fatih Gül ve Onur Bayramoğlu teknik direktör Sait Karafırtınalar’ın kadrosunda yok.