Gekas için geri sayım başladı

Akhisar Belediyespor'un ligde kalmasında önemli rol oynayan Yunan golcü Gekas'ın yeni sezonda da takımın formasını giyip giymeyeceği 24 saat içinde belli olacak. Kulüp yöneticileri, yeni sezonda alacakları ücret ve sözleşmelerini 2015 yılına kadar uzatma konusunda anlaşmaya vardığı Uğur, Emin ve Kenan’la yeni mukavele imzalarken, Gekas’a 24 saat süre verdi.

Yunan futbolcunun menajeriyle yapılan görüşmede kulübün önerisini ileten Başkan Hüseyin Eryüksel, "Bizim ödeyeceğimiz rakam bu. Ya kabul edip bir sezon daha Akhisar formasını giyer ya da belirleyeceğimiz bonservis ücretini getirip istediği kulübe gider" diye konuştu.

Uğur, Emin ve Kenan’ın da imza atmasıyla iç transferde Kaptan Emrah Eren dışında anlaşamadıkları isim kalmadığını dile getiren Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, "Kaptanımız yarın (cumartesi) gelecek ve görüşeceğiz. Sorun çıkacağını sanmıyorum. Gekas ve Emrah’la anlaşıp, ağırlığı dış transfere vermeyi planlıyoruz" dedi.

Beşiktaşlı Mehmet Akyüz ve Gençlerbirliği’nden Kerim Zengin’le el sıkıştıklarını sözlerine ekleyen Acar, bu oyuncuların pazartesi günü sözleşme imzalayabileceğini açıkladı.