Antalyaspor’da Samet Aybaba şoku

Medicalpark Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, teknik direktör konusunda Samet Aybaba ile her konuda anlaşıp el sıkıştıklarını belirterek, “ Ama hoca ailesini Antalya’da çalışmaya ikna edemiyor” dedi.

Spor Toto Süper lig ekiplerinden Medicalpark Antalyaspor teknik direktör arayışları devam ediyor. Bu noktada yoğun bir çalışma içerisine giren yeni başkan Gültekin Gencer, iki gündür Antalya’da deneyimci çalıştırıcı Samet Aybaba ile görüşme yapıyor. Bugün gece geç saatlere kadar görüşmelerde Aybaba, kırmızı beyazlı takımla her konuda anlaştığı öğrenildi. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Gültekin Gencer, Aybaba ile iki gündür görüştüklerini, basından kaçma gibi biri durumlarının olmadığını kaydetti.

Sitem dolu atılan mesajlardan üzüntü duyduğunu belirten Gencer, “Ben tabiki açıklama yapmak isterim bu konuda. 2 gündür Antalya’da Samet Aybaba ile görüşüyoruz. bir haftadır da telefonla görüşüyorduk. Hoca buraya geldi. Samet Aybaba ile Antalyaspor olarak her şartlarda anlaştık. Hiçbir maddi konu olsun, takım içindeki yapılanma dahil her konuda anlaştık. Maalesef Samet hoca ailesinden Antalya’da çalışmak için izin alamıyor. Tek problemimiz bu. Saatlerdir aileyi ikna çabalarımız sürüyor. Olumlu netice alamadık. Özellikle hocamızı kızı ve oğlu izin vermiyor. Babalarının bu sene dinlenmesini istiyorlar. Bir ikna çabası devam ediyor onun dışında her şartlarda anlaştık. Elde sıkıştık. Ailesini ikna edemediği içn hoca üzgün olduğunu söyledi. Bizde büyük bir üzüntü yaşıyoruz. Aileyi ikna edebilmek için az bir umudumuz var. Ümit ediyorum ikna olurlar. Gün içinde her şey belli olacak” dedi.