Kenan Doğulu’ya hoş sürpriz

  2 yıl önce kaybettiği kaptanlık belgesini Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün elinde gören ünlü sanatçı, şaşkınlığını gizleyemedi. Bu yıl 14’üncüsü düzenlenen Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali’nin açılış konserine yaklaşık 20 bin kişi katıldı.

  Sevilen sanatçı Kenan Doğulu’nun şarkıları eşliğinde muhteşem bir gece geçiren Büyükçekmeceliler, zaman zaman sanatçının şarkılarına eşlik etti. Başkan Akgün’ün konuşmasının ardından sahneye gelen ünlü sanatçı Kenan Doğulu, gördüğü yoğun ilgi ve kalabalık karşısında duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Büyükçekmece halkının kültür ve sanat yönüyle her zaman öne çıktığını söyledi. Sevilen şarkılarını seslendiren sanatçı Büyükçekmecelilere muhteşem bir gece yaşatırken kendisi de hoş bir sürprizle karşılaştı.

  2 yıl önce bir Büyükçekmeceliye sattığı teknesinde Kaptanlık Belgesi’ni unutan Doğulu, belgeyi Belediye Başkanı Akgün’ün elinde görünce şaşkınlığını gizleyemedi. Başkan Akgün, tekneyi satın alan kişinin 2 yıldır Doğulu’ya ulaşmak için çaba sarf ettiğini ancak bunu başaramadığını belirterek, “Bende kendisine, bana ver ben kendisine ulaştırırım, dedim. Şimdi de sizin önünüzde kaptanlık belgesini sanatçımıza takdim ediyorum” dedi. Doğulu, kaptanlık belgesini kaybettiğini ve 2 yıldır aradığını ancak bulmadığını açıklayarak, “Gerçekten benim için çok hoş bir sürpriz oldu. Sayın Başkan’a bu güzel sürpriz için de ayrıca teşekkür ediyorum” diye konuştu. Başkan Akgün, konser sonunda sevilen sanatçıya çiçek ve çeşitli hediyeler verdi.