Yıldırım'ın Ersun Yanal planı

   Bu kısa sözleşmeyi aynı zamanda şampiyonluk için bir motivasyon unsuru olarak da kullanan Aziz Yıldırım'ın hedefe ulaşılması halinde Yanal'a 3 yıllık yeni bir kontrat sunacağı öğrenildi Fenerbahçe 1 aylık arayışların ardından takımı Ersun Yanal’a teslim ederken, mukavelenin sadece 1 yıllık olması kafalarda bazı soru işaretleri uyandırmış, erken dedikoduları dahi tetiklemişti.

   Kamuoyunda durumu, “Yanal kaderini kendisi çizecek” şeklinde yorumlayanlar da oldu, onu ‘geçici hoca’ olarak görenler de. Ancak Aziz Yıldırım’ın arka plandaki hedeflerinin bambaşka olduğu öğrenildi... Yıldırım’ın, en büyük hayallerinden biri ilk lig şampiyonluğunu Fenerbahçe’de yaşamak olan Yanal’ı daha da motive etmek için böyle bir sözleşme hazırladığı, kendisine olan güveninin ise sonsuz olduğu vurgulandı. Aziz Yıldırım’ın yeni teknik patronuna dair özel planı ise işlerin istendiği gibi gitmesi halinde devreye girecek. Hedef önce eşitlemek...

   Şampiyonluk gelirse Ersun Yanal ile tekrar masaya oturulacak ve bu kez kendisine 19. zaferin armağanı olarak 3 yıllık yeni bir kontrat teklif edilecek. Yanal da sözleşmesiyle ilgili bir sıkıntı duymadığını yakın çevresiyle paylaşıyor ve “Fenerbahçe’deki her saatimi çok çalışarak değerlendireceğim. Aklım sözleşme süresinde değil, hep birlikte peşinde koşacağımız hedeflerde” mesajların yolluyor.