Arınç'tan hastanedeki kayınbiraderi ve Vali'ye ziyaret

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, beyin kanaması şüphesiyle hastaneye yatırılan kayınbiraderi Hakkı Tay’ı ziyaret etmek için Manisa’ya geldi.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, beyin kanaması şüphesiyle Manisa Grandmedical Hastanesi'nde yoğun bakım ünitesine kaldırılan kayınbiraderi Hakkı Tay'ı (63) ziyaret için program dışı olarak Manisa’ya geldi. Hastanede yaklaşık üç saat kalan Arınç daha sonra Manisa Valisi Abdurrahman Savaş’ı makamında ziyaret etti. Hükümet Konağı önünde tören mangasını selamlayan Arınç, daha sonra Valilik Özel Defteri’ni imzaladı. Manisa'da görev yapmanın büyük bir onur olduğunu belirten Arınç,

“Daha önce Manisa'da görev yapan diğer valilerimize de teşekkür ediyorum. Eminim ki sayın Savaş da buradaki hizmetlerinin sonunda yine Manisa halkının gönlünde yer edinmiş olacak. Manisa'da çalışan bürokratlarımızın da çok gayretli olduklarına sayın valimizin temposunu mutlaka yakalayacaklarına inanıyorum” diye konuştu. Konuşmasının ardından arkasında çalışan klimadan rahatsız olduğunu belirten Arınç, “Benim sesim barometre gibidir. Biraz terlediğim zaman bir de böyle klima çalıştığı zaman kısılıveriyor” diyerek klimanın kısılmasını istedi. Vali Savaş’la yaklaşık bir saat boyunca özel olarak görüşen Arınç, aile ziyaretlerinde bulunmak için valilikten ayrıldı.