R.Madrid'in yıldızı Cimbom'a..

  Adı Galatasaray'la anılan yıldız futbolcu, hem Real Madrid'in hem de Arjantin'in değişmez isimlerinden. İspanyol devi 3 yıl önce onu 33 milyon Euro'ya aldı, talibi çok ve henüz 25 yaşında... Real'de Mourinho dönemi bitti, göreve Ancelotti geldi.

   İtalyan teknik adam, Di Maria'yı şimdilik kadroda düşünmüyor. Sneijder ve Drogba gibi fırsat transferlerini ıskalamayan Cim Bom, yine sürpriz yapabilir. Angel Di Maria... Yeni sezonda takımını ‘kanatlandırmak’ isteyen teknik patron Fatih Terim’in hayali... Peki gerçekten de hayal mi? Yurt dışında Galatasaray’ın adınını da talipleri arasında gösterildiği Di Maria, bundan 3 yıl önce 33 milyon Euro karşılığında Benfica’dan Real Madrid’e transfer oldu.

   Jose Mourinho döneminde takımın vazgeçilmez isimlerinden biri haline geldi. Özellikle sağ kanatta sürati ve tekniğiyle rakiplerinin korkulu rüyası oldu. Bu onu, Arjantin Milli Takımı’nın da en önemli parçası konumuna getirdi. Geride bıraktığımız sezon boyunca Real Madrid’in 52 resmi maçında forma giydi, 9 gol ve 18 asistle oynadı. Bu önemli istatistikler, Avrupa çapında birçok talibinin olmasını sağladı. Ayrıca henüz 25 yaşında olduğu göz önüne alındığında, Real Madrid’in onu satsa bile ne denli büyük paralar talep edeceği tahmin edilebilir.