Torku Konyaspor yarın topbaşı yapıyor

Yeşil beyazlı futbolcular yeni sezon öncesi sağlık kontrolünden geçti. PTT 1'nci ligde play offlarda şampiyon olarak Spor Toto Süper Lige çıkan Torku Konyaspor, yeni sezon hazırlıklarına Tevfik Lav Tesisleri'nde yarın gerçekleştireceği antrenmanla başlıyor. 7

Yeşil beyazlı ekipte geçtiğimiz sezon Anadolu Selçuklu Spor'da kiralık olarak forma giyen genç oyuncular Mehmet Abdullah Çoban ve Serbay Yağız'ın yanısıra Anadolu Selçuklu Spor'dan kaleci Ahmet Sabri Fener ve genç oyuncu Mehmet Altınışık Özel Büyükşehir Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçti. Futbolcular sağlık ekibinin gözetiminde dahiliye, ortopedi, kardiyoloji ve genel cerrahi bölümlerinde kontrollerden geçirildi. Takımda daha öncede Ömer Ali Şahiner, İshak Çakmak, Ali Dere, Muhammet Yürükuslu, İbrahim Alan ve Serkan Abaz sağlık kontrolünden geçmişti.

7 FUTBOLCU İLE YOLLAR AYIRILDI

Torku Konyaspor'da Ali Turan, Şenol Akın, kaleci Kaya Tarakçı sözleşmesini bir yıl daha uzattı. Yeşil beyazlı ekip, sözleşmesi devam eden ve yeni sezon kadrosunda düşünülmeyen Semih Aydilek, Murat Kalkan, Atilla Yıldırım ve kaleci Deniz Öksüz ile birlikte, sözleşmesi sona eren Neca Fernandes, Sjoerd Adrianus Theodorus Ars ve Erkan Sekman ile yollarını ayırdı.