Zanlı cami tuvaletinde yakalandı

Aydın’da ikinci kattaki bir eve hırsızlık amacıyla giren 22 yaşındaki E.A. olay yerine gelen polis ekiplerinden kaçarken ittiği bir polis memurunun yaralanmasına neden oldu. Kısa süreli kovalamacanın ardından hırsızlık şüphelisi, yakındaki bir caminin tuvaletinde yakalandı.

Olay, 7 Eylül Mahallesi 1021 Sokak numara 5’te dün saat 23.00 sıralarında meydana geldi. Hırsızlık suçundan çok sayıda kaydı bulunan E.A., Kösem Apartmanı’nın 2’nci katında bulunan İlker Köse’ye ait eve, hırsızlık amacıyla balkondan tırmanarak girdi. Köse ve ailesinin bulunmadığı evde ışığın açıldığını fark eden çevredekiler durumu polise bildirdi. Hırsızlık Büro Amirliği’ne bağlı ekipler olay yerine sevk edildi. Polisi fark eden E.A., ikinci katın balkonundan atlayıp kaçmak istedi. Bu sırada polis memuru Ahmet Tozlu, E.A.’yı durdurmaya çalıştı. Bahçe duvarı üstündeki Tozlu’yu itip düşmesine neden olan E.A., kaçtı.

CAMİ TUVALETİNDE YAKALANDI

Hafif yaralanan Tozlu arkadaşları tarafından Aydın Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Olay yerine çok sayıda polis sevk edildi. Polis, E.A.’nın 1036 Sokak yakınlarında görüldüğünü belirledi. Aynı sokakta bulunan Konak Camii’ne giren polis, tuvalette E.A.’yı yakaladı. Burada da polise direnen şüpheli, güçlükle gözaltına alındı. Sol omuzundan yaralanan polis memuru Tozlu ise tedavisinin ardından taburcu edildi. Hırsızlığı gerçekleştiremediği öğrenilen E.A. işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.