Yamanlar voleybolda Türkiye Şampiyonu

Okullar arası Yıldızlar Erkekler Voleybol Türkiye Şampiyonasında Karşıyaka Özel Yamanlar İlköğretim Okulu 2. defa Türkiye Şampiyonluğuna ulaştı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen Okullar arası Türkiye Yıldız Erkekler Voleybol Şampiyonası Diyarbakır’da yapıldı. İzmir Karşıyaka Özel Yamanlar Ortaokulu final maçında İstanbul Erenköy Ortaokulu’nu 3-0 yenerek Türkiye Şampiyonu oldu.

Üçüncülüğü Bursa Gürsu Zafer Ortaokulu aldı. Geçen yılın Şampiyonu Voleybol antrenörü İsmail Hakkı Harmandar: “Bu şampiyonlukta emeği geçen öğrenci, veli ve her zaman sonsuz destekleriyle bizlere güç veren okul yöneticilerimize armağan ediyoruz. Türkiye Şampiyonluğunu ikinci defa İzmir’e getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi. Karşıyaka Özel Yamanlar İlköğretim Okulu Okul Müdürü Muhammet Ali Toksoy “Bilimsel alanda kendisini kanıtlamış bir okul olarak sanat ve spora da ciddi destek oluyoruz. Bu şampiyonluk bizim doğru yolda olduğumuzun ispatı. Bu başarıların çok büyük fedakarlıklarla kazanıldığının bilincindeyiz. Başta Voleybol antrenörümüz olmak üzere emeği geçen herkesi tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum.”