Bucaspor'da şok üstüne şok

   Yeni sezon öncesi anlaşma sağlayamadığı golcü Yasin Avcı’yla yolları ayırma kararı alan, Erkan Taşkıran’ın alacakları ödenmediği için Futbol Federasyonu’na (TFF) başvurmasıyla şoke olan Bucaspor’da bu kez de kaleci Ömer krizi yaşanıyor.

   Pek çok Süper Lig kulübünün transfer listesinde yer alan genç file bekçisinin alacakları ödenmediği gerekçesiyle Erkan Taşkıran gibi yaklaşık bir ay önce TFF’ye başvurduğu, ortaya çıktı. Ömer’in, 5 Temmuz’a kadar parası ödenmediği taktirde serbest kalacağı öğrenilirken, genç kalecinin satışından önemli bir gelir bekleyen yönetimin borcu ödeyebilmek için para arayışına girdiği belirtildi. Bu arada Sivasspor ve Kayseri Erciyes’in istediği sol bek Alparslan’a son olarak PTT 1'inci Lig’e düşen İstanbul Büyükşehir Belediye de talip oldu.

   Kurmayların önümüzdeki günlerde üç kulüpten biriyle anlaşacağı ifade edildi. KİRALIKLARA VETO Yeni sezon hazırlıklarına başlayan Bucaspor’da teknik direktör Kemal Kılıç, geçen sezon çeşitli takımlara kiralık verilen 6 futbolcudan sadece ikisini kadroya dahil etti. Emrecan, Mert, Musa ve Server’i veto eden Kılıç, Bergama Belediye'de kiralık oynayan forvet Melih ve Ankara Demirspor’da deneyim kazanan Fatih’i takıma aldı. İzmir ekibinde stoper Henrique’nin bugün, ön libero Nsaliwa’nın ise yarın İzmir’e geleceği açıklandı. MK(YC/AÖ)