Göztepe kalecisini buldu

Göztepe, kaleci sorununu Tavşanlı Linyitsporlu Yavuz Eraydın’la anlaşarak çözdü.

Aydınspor’un geçen hafta el sıkıştığı 37 yaşındaki file bekçisi, sarı kırmızılıların teklifine evet dedi. Daha önce aralarında İstanbulspor, Sanica Boru Elazığspor, Bursaspor, Sivasspor ve Adanaspor’un da bulunduğu 11 farklı kulüpte forma giyen tecrübeli kaleci, yarın diğer üç kalecinin de katılacağı törende Göztepe ile sözleşme imzalayacak.

Kulüp binasındaki törende Yavuz’un yanı sıra Güngörenspor’dan alınan Egemen ile Göktuğ ve Doğancan da imza atacak. Egemen, altyapısından yetiştiği Göztepe’ye 10 yıl sonra dönerken, 18 yaşındaki Doğancan profesyonel olacak, Göktuğ ise Mayıs 2014’te bitecek sözleşmesini uzatacak. Kurmaylar prensip anlaşmasına varılan Kahramanmaraşsporlu Tolga ile Hataysporlu Güney’in bonservis sorununu çözmeye çalışıyor. Bu arada Göztepe listesindeki stoper Berkay Can, Fenerbahçe ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.

ALİ KUÇİK DÖNÜYOR

Göztepe’nin 1'inci Lig’den düşmesinden sonra taraftarlardan tepki gördüğü gerekçesiyle kulüpten ayrılma kararı alan Ali Kuçik geri adım attı. Bonservisi 350 bin TL olarak belirlenen futbolcunun, yeni sezonda alacağı ücrette indirim yaparak kalmak istediği öğrenildi.

Göztepe’de Gökhan’ın Boluspor’a, Orhan’ın İstanbul Büyükşehir Belediye’ye gitmesinden sonra Furkan Şeker de Ankaraspor’la anlaştı. Yönetimin, bonservisine 300 bin TL istediği genç futbolcuyla bir miktar indirim yaptığı belirtildi.