Doktorun kadın görevliyi tartakladığı iddiası

Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’nin temizlik işlerini yürüten firmada personel şefi olarak çalışan Özlem A, kendisini tartakladığı iddiasıyla bir doktordan şikayetçi oldu.

Özlem A, hastanenin temizliğini yaptırdığı sırada yaşadığını iddia ettiği olayı şöyle anlattı:

“Bugün resmi tatil olduğu için personelin başında durarak genel temizlik yaptırıyordum. Asansörlerin temizliği esnasında bir şahıs yanıma geldi, ben kendisini tanımıyorum. Biz bir asansörde temizlik yapıyorduk, geriye kalan beş asansör çalışıyordu.

Bu beyefendi bizim temizlediğimiz asansöre binmek isteyerek, ‘Ben sizin yüzünüzden yukarıya çıkamıyorum’ diye bağırmaya ve ardından bana hakaret etmeye başladı. Sonra olay büyüdü. Bu sefer beni tartaklamaya başladı. Olayın ardından ben güvenlik görevlisi arkadaşlarla birlikte doktoru şikayet etmek için hastane polisinin yanına gittim. Bu şahıs hastane polisine de saldırdı. Orada da bir arbede yaşandı ve ben daha sonra karakola giderek doktor hakkında şikayetçi oldum.”

Dr. T. M. ise konu hakkında bir açıklama yapmadı.

Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Yöneticisi Dr. Hasan Arslan,  olayın sözlü tartışma ve iteklemeden ibaret olduğunu kaydetti.

Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’nde temizlik işlerini yürüten şirketin sahibi Sedat Hastürk de  personellerinin doktor hakkındakiı şikayetinin takipçisii olacağını  söyledi.