CHP'li heyet siyasi parti ziyaretlerinde

CHP Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Kemal Demirkırkan öncülüğündeki heyet MHP, DP ve SP Afyonkarahisar il teşkilatlarını ziyaret ederek, parti temsilcileri ile gündemi değerlendirdiler.

CHP Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Kemal Demirkırkan öncülüğündeki heyetin ilk durağı Demokrat Parti İl Başkanlığı oldu. Burada Demokrat Parti İl Başkanı Gürcan Şensoy tarafından karşılanan heyet adına konuşan CHP Merkez İlçe Başkanı Kemal Demirkırkan, gerçekleştirdikleri ziyaretlerin amacının Türkiye’nin son günlerde yaşadığı milli meselelere, dikkat çekmek olduğunu söyledi. Demirkırkan ziyarette yaptığı konuşmasını şöyle devam etti:

“Bizler her ne kadar farklı görüşlere sahip siyasi partiler olsakta ülkemizin bölünmez bütünlüğü konusunda, bayrak konusunda ortak bir paydada buluşuyoruz.”

Daha sonra MHP Merkez İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden heyette Demirkırkan, düzenledikleri kampanya hakkında Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı’ya bilgi verdi. Ziyarette konuşan MHP Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı ise, “Türk milletinin sahip olduğu bazı değerler var. Bu değerleri de korumak hepimizin görevidir. Mevcut sistemde iktidar partisinin yaptığı yanlışları tespit ederek halkın istediği biçimde uygulatmak bizlerin temel görevleri arasındadır. Biz MHP olarak 1 Nisan’dan itibaren Türkiye’nin her yerinde 1 bayrak bulundurma kampanyası başlattık” dedi.

Ziyaretlerin son durağı Saadet Partisi Merkez İlçe Teşkilatı oldu. Burada CHP’li heyeti Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanı Ali Aygün karşıladı.