Messi ile oynamak isterim

   Yeşil-beyazlıların yıldız ismi Pablo Martin, Avusturya kampında yerel bir gazeteye açıklamalarda bulundu. Takımda Güney Amerikalı oyuncuların olmasının kendisi adına avantaj oluşturduğunu ifade eden Batalla, yan yana oynamak istediği futbolcuların başında da İspanyol ekibi Barcelona’nın dünyaca ünlü ismi Messi olduğunu söyledi.

   Yabancı bir ülkede aynı dili konuşan insanların bulunmasının çok önemli olduğunu belirten Arjantinli futbolcu, ’Türk halkı sıcak kanlı olmasına rağmen biz de zaman zaman iletişim kuracağımız yüzler arıyoruz. Belluschi ve Pinto ile anlaşmamızın sebebi sadece dil değil kültürlerimizin de aynı olması. Türkçe öğrenmeye çalışıyorum. Normalde tanımadığım insanlara uzak duruyorum. Isındıkça bildiğim kadarıyla Türkçe konuşmaya çalışıyorum” dedi.

"KATAR’DAN VE RUSYA’DA TEKLİFLER ALDIM"

   Katar’dan ve Rusya’dan ciddi teklifler aldığını ifade eden Batalla, "Önce Rusya’dan geldi. Şimdi de Katar’dan. Ancak benim önceliğim Bursaspor. Verdiğim sözü tutmayı seviyorum. Önümde 3 yıllık bir süreç daha var. Bu sürede yine elimden gelenin en iyisini Bursaspor için vermek istiyorum. Taraftarlar beni, ben de onları çok seviyorum. Kendimi evimde gibi hissettiriyorlar. Bana çok fanatikler ama çok da değerliler. Onların sevgisine layık olmaya çalışıyorum’ şeklinde konuştu.

"MARADONA’YI İZLEYEREK BÜYÜDÜM"

   Maradona hayranı olduğunu dile getiren Batalla, "Ben Maradona’yı izleyerek büyüdüm. Ona hayranım. Kendi dönemimle ilgili de Riquelme’yi çok beğeniyorum. Benim ülkem futbolcu fabrikası gibi. Türkiye’de ise ekonomik şartlar iyi’ diye konuştu. Taraftarların kendisine gösterdiği ilgiden zaman zaman rahatsızlık duyduğunu da anlatan Arjantinli oyuncu, "Futbol bir ekip işi. Ben bu başarıları tek başıma elde etmiyorum. İşler kötü gittiğinde faturanın bana çıkarılmasını da istemem" diye konuştu.