Müziğe başladığı şehirde sahne alacak

    Geçen günlerde dünyaca ünlü DJ’leri ağırlayarak yeni sezona ’merhaba’ diyen Mambo Beach Club, 6 Temmuz Cumartesi gecesi müziğe İzmir’de başlayan popüler müziğin sevilen sanatçısı Murat Dalkılıç’ı hayranlarıyla buluşturmaya hazırlanıyor. Yerli ve yabancı eğlence tutkunlarının ilgi gösterdiği Mambo Beach Club’da sahne alacak olan Murat Dalkılıç, 15 yaşında ilk müzik grubunu kurdu.

   Kısa sürede uzun bir yol kat eden Dalkılıç, İzmir’de gece hayatının nabzını tutan ünlü kulüplerden sonra Türkiye’nin önemli kulüplerinde sahne programlarına devam etti. İlk albümü ’Kasaba’ ile 2008 yılında profesyonel anlamda müzik sektörüne giren Dalkılıç, yıllar içinde dinleyicinin sevgisini kazandı. 2012 Mayıs ayında çıkarttığı 2.albümü “Bir Güzellik Yap” ile çıktığı Türkiye turnesinde 4 ayda yaklaşık iki milyon dinleyicisiyle buluştu.

İLK DEFA FOÇA’DA SAHNEYE ÇIKACAK

   Müziğe başladığı şehirde konser vermeye hazırlanan Dalkılıç; Mambo Beach Club misafirlerine özel hazırladığı geniş repertuar, hit şarkıları ve coşkulu sahne performansıyla Foça’da ilk defa sahneye çıkacağını belirterek, muhteşem bir geceye hazır olduğunu söyledi, herkesi Mambo Beach Club’a davet etti.

MAMBO’DA SEZON SÜRPRİZLERİ

   Bu sezon popüler müziğin yanı sıra elektronik müziğin dünyaca ünlü isimleri ile Deep House ve House müzik sevenlerin kalbini fethedecek bir program hazırlayan Mambo’da tüm sezon boyunca yer alacak sanatçıların www.mambobc.com adresinden takip edilip rezervasyon yapılabileceği belirtildi. (İHA)