Bucaspor yönetiminde görev dağılımı

   Bucaspor'da Mehmet Bektur başkanlığında seçilen yeni yönetim kurulunda basın sözcüsü olan Timur Yaykıran, "Mücadeleci ve liderliğe oynayan bir takım oluşturacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın" dedi. Yaykıran, yaptığı açıklamada, yönetim kurulu olarak ilk toplantılarını yaptıklarını ve görev dağılımını gerçekleştirdiklerini, gelecek sezon için daha güçlü bir kurumsallaşma, kulübün kendi gelirleriyle ayakta durması için kaynakların oluşturması konularında çalışmalara devam edeceklerini belirterek, "Futbol takımımız çalışmalarını 30 kişilik kadroyla sürdürüyor.

  İki yabancı oyuncumuz, Nsaliwa ve Luiz Henrique iki gün içinde kafileye katılacaktır. Çalışmalara katılmayan Erkan Taşkıran'ın için noter tespiti yapılmaktadır. Kendi tesislerimizdeki çalışmamız 14 Temmuz'da sona erecek. Bundan sonraki programımız daha sonra açıklanacak. Transferlerle ilgili çalışmalarımız sürmektedir. Bir önceki sezonda olduğu gibi acele etmeden, doğru transferlerle herkesin keyifle izleyeceği, mücadeleci ve liderliğe oynayan bir takım oluşturacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın" diye konuştu.

GÖREV DAĞILIMI BELLİ OLDU

   Bucaspor'da Mehmet Bektur başkanlığında seçilen yeni yönetim kurulunun görev dağılımı ise şöyle oldu:

    Hüsnü Kaya, Adnan Dolma (Asbaşkan), Sedat Çiftçi, Yaşar Yaralı (Profesyonel şube), Timur Yaykıran (Basın sözcüsü), Adil Demir, Timur Yaykıran (Finans ve mali işler) Çeliker Gökçin, Sedat Nisa, Metin Sağıl (Gelir getirici faaliyetler), Hüsnü Kaya (Hukuk işleri), Mehmet Bekur (Sağlık işleri), Zeki Karaoğlu (Salon sporları), Metin Aksun, İbrahim Halil Ülgen (Tesis ve yatırımlar), Adnan Dolma, Hikmet Çiftçi (Altyapı), Metin Aksu (Taraftar sorumlusu), Hüsnü Kaya, Yaşar Yaralı (Etik temsilcileri), Mehmet Bektur, Timur Yaykıran (Kurumsallaşma ve yeniden Örgütlenme), Yaşar Yaralı, İbrahim Halil Ülgen, Metin Sağıl (Temsil ve ağırlama), Metin Sağıl (Pazarlama ve marka tanıtımı), Adil Demir (Eğitim sorumlusu).