Beşiktaş’a şampiyonluk anıtı

Eurochallenge kupası sahibi Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı için yaptırılan anıt Başkan Fikret Orman’ın katıldığı törenle açıldı. 2011-2012 sezonunda FIBA Eurochallenge kupasını kazanan Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı için Bahçelievler Belediyesi tarafından yaptırılan anıt, düzenlenen törenle açıldı.

Bahçelievler Çobançeşme Mahallesi Mithatpaşa Caddesi’nde bulunan anıtın açılış törenine; Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Erkek Basketbol Takımı’na Eurochallenge kupasını kazandıran eski başantrenör Ergin Ataman, Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu ile çok sayıda davetli ve taraftarlar katıldı. Başkanımız Fikret Orman yaptığı konuşmada Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu’na teşekkür etti ve “Bu kupanın alınmasında emeği geçen tüm sporcularımıza ve teknik ekipte yer alan arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. İnşallah daha büyük başarıları elde etmek camiamıza nasip olur” dedi.

Törende bir konuşma yapan Bahçelievler Belediye Başkanı Başkanı Osman Develioğlu, Türk sporunun gelişimine ve yükselmesine emek veren sporcularla gurur duyduklarını belirterek, “Beşiktaş’ın Avrupa’da kazandığı şampiyonluk kupasını anıtlaştıracağımıza dair söz vermiştik. Sözümüzü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz ” diye konuştu.