Silahlı kavga ameliyathane önünde de sürdü: 5 yaralı

  İzmir Alsancak'ta  aralarında bar korumalarının da bulunduğu iki grup arasında bilinmeyen bir nedenle çıkan kavgada 4 kişi çeşitli yerlerinden tabanca ile yaralandı. Hastaneyi basan silahlı saldırganlar, yaralı arkadaşını ameliyathane önünde bekleyen 26 yaşındaki Aytaç Aşçı’yı önce dövdü ardından bacaklarına 5 kurşun sıkarak yaraladı.

Olay, bugün saat 03.30 sıralarında, Kıbrıs Şehitleri Caddesi üzerinde meydana geldi. Uğur Bakır, Levent Bakır, Emrah Şahbaz ve Mehmet Akdağ ile B.E., A.E.B. ve kimliği belirsiz bir kişi arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Büyüyen tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Vücutların çeşitli yerlerinden yaralanan ve taksi ile hastaneye götürülen yaralılardan Uğur Bakır, Levent Bakır ve Emrah Şahbaz Alsancak Devlet Hastanesi’ne, Mehmet Akdağ ise Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedaviye alındı.

DÖVÜP, KURŞUNLADILAR

Arkadaşlarının yaralandığını haber alan yakınları hastanelere akın etti. Polis kaçan saldırganların yakalanması için çalışma başlattı. Çalışmalar sürerken, hırslarını alamayan saldırganlar, bir süre sonra Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne geldi. Üzerlerinde tabanca olan saldırganlar üst kattaki ameliyathane bölümüne çıktı. Yaralı arkadaşı Mehmet Akdağ’ı burada bekleyen, Alsancak’ta bir barda koruma olan Aytaç Aşçı ile karşılaşan saldırganlar, gence saldırdı. Önce dövdükleri Aşçı’nın bacaklarına 5 el tabanca ile ateş eden saldırganlar buradan ayrıldı.

DOĞUM GÜNÜNDE VURULDU

Ellerini kollarını sallayarak hastane önünden bindikleri bir taksi ile saldırganlar olay yerinden kaçarken, acil serviste yaralanan Aytaç Aşçı da tedaviye alındı. Ağır yaralanan Aytaç Aşçı’nın olaydan birkaç saat önce arkadaşlarıyla birlikte doğum gününü kutladığı öğrenildi. İzini kaybettiren silahlı saldırganların yakalanması için çalışma başlatıldı, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.