Holosko’dan kamp değerlendirmesi

   Beşiktaş’ın tecrübeli futbolcusu Filip Holosko, Almanya kampı ve yeni sezondaki hedefleri hakkında açıklamalarda bulundu.

   Holosko, kampta yoruluyor olmalarını, fizik ve kondisyon kazanma kampında olmaları sebebine bağlayarak, “Genel gidişata bakacak olursak bu sezonun gayet başarılı geçeceğini düşünüyorum” dedi. Teknik direktör Slaven Bilic hakkında da konuşan Slovak yıldız, “Teknik Direktörümüz Slaven Bilic’i hem oyunculuk döneminden hem de teknik direktörlük döneminden tanıyorum. İki döneminde de başarılı işler yaptı. Bizle beraber başarılı olacağına inanıyorum” diye konuştu.

   Geçtiğimiz sezonki performansına da değinen Holosko “Geçen sezon ligde 15 gol atmayı hedeflemiştim ama ligde ve kupada 12 gol atabilmiştim. Önümüzdeki sezon için ilk hedefim sağlıklı olmak, sakatlanmamak. İkincisi de antrenmanlarda hocamıza kendimi gösterip takımda düzenli oynayan bir oyuncu olabilmek. Ondan sonra gollerin kendiliğinden geleceğini düşünüyorum. Umarım önümüzdeki sezon istediği gibi geçer ve en az 15 gol atarım” şeklinde konuştu.