Altay'da teknik direktör Uçar kırgın ayrıldı

   Altay’da Niyazi Konuşmaz başkanlığındaki yeni yönetimin yolları ayırma kararı aldığı Teknik direktör Turgut Uçar, haberi kulübün resmi internet sitesinden öğrendiğini belirterek gelişmelere tepki gösterdi. Dün akşam Başkan Konuşmaz ve yöneticilerle yapılan görüşmenin ardından bugün yeniden biraraya gelmek üzere sözleştiklerini belirten Uçar, "Yönetimin kararını internet sitesinden öğrenince çok üzüldüm. Böyle olmamalıydı" dedi.

   Kulüple 1 yıl daha sözleşmesinin bulunduğunu ayrıca yardımcılarıyla birlikte 130 bin TL alacağı olduğunu hatırlatan Uçar şöyle konuştu: "Ben zaten devam etmeyi düşünmüyordum. Başkan Niyazi Konuşmaz’la futbola ve Altay’a bakış açılarımız çok farklı. Kongre sürecinde Alanyaspor’dan teklif almama rağmen incelik gösterip beklemeyi tercih ettim. Ama karşılığı bu oldu. Gelecek yılın parasını talep etmeyeceğim. Sadece hakkımı istiyorum."

YENİ TEKNİK ADAM HAFTAYA

  Altay Başkanı Niyazi Konuşmaz, yeni teknik direktör seçimini önümüzdeki haftaya bıraktıklarını açıkladı. Pazartesi günü toplanıp konuyla ilgili fikir alışverişinde bulunacaklarını belirten Konuşmaz, Tahir Karapınar’la şu ana kadar görüşmediklerini, kararı yönetimde ortaklaşa alacaklarını söyledi. Bu arada eski Başkan Ömer Hızlıok döneminin hesaplarını inceleyen Divan ve Denetleme Kurulu’nun, yarın yönetime rapor verebileceği öğrenildi.